Kedai Makan Melayu Area Bukit Jalil

Kedai Makan Melayu Area Bukit Jalil. 1, 1st floor, block 5, 12, jalan jalil jaya 6, bukit jalil, 57000 kuala lumpur, federal territory of kuala lumpur. Aplikasi kami yang mudah digunakan akan menampilkan semua pilihan restoran dan tempat hiburan malam terbaik di kota anda, juga menampilkan menu, foto, dan ulasan.

Taman Puncak Jalil, Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor, 1650 sqft from www.propertyguru.com.my

Zomato adalah cara terbaik untuk menemukan tempat makan paling enak di kota anda. Waktu puncak yang terutamanya pada hujung minggu sememangnya kena beratur panjang walaupun untuk mendapatkan sebungkus nasi lemak. 1, 1st floor, block 5, 12, jalan jalil jaya 6, bukit jalil, 57000 kuala lumpur, federal territory of kuala lumpur.

Aplikasi Kami Yang Mudah Digunakan Akan Menampilkan Semua Pilihan Restoran Dan Tempat Hiburan Malam Terbaik Di Kota Anda, Juga Menampilkan Menu, Foto, Dan Ulasan.

Jika anda berminat berniaga makanan, khususnya dalam bidang food & beverages bukit bintang area adalah tempat yang paling sesuai kerana rata rata kawasan ini tidak mencukup kedai makanan. Tapi ia antara kedai makan malam lauk mamak yang popular dalam bandar melaka. 7a, jalan telawi 2, bangsar, 59100 kuala lumpur, wilayah persekutuan kuala lumpur.

Tetra House Of Briyani, Bandar Bukit Tinggi.

Kesemua tempat makan ini mempunyai keunikannya yang tersendiri sama ada menu yang menarik ataupun perhiasan yang sangat 'instagrammable'. 44, jalan ladang, taman palm grove, 41200 klang, selangor. 1, 1st floor, block 5, 12, jalan jalil jaya 6, bukit jalil, 57000 kuala lumpur, federal territory of kuala lumpur.

#3,607 Of 4,693 Restaurants In Kuala Lumpur.

Sesuai dengan nama tempat makan best di klang ini, menu utamanya adalah briyani namun terdapat juga menu sampingan yang lain seperti mi. Zomato adalah cara terbaik untuk menemukan tempat makan paling enak di kota anda. Kalau anda baru pertama kali bercuti ke melaka, menu asam pedas melaka adalah wajib untuk anda cuba.

41, Jalan 16/155C, Bandar Bukit Jalil, Kuala Lumpur, 57000.

Sebelum balik, cuba juga sepotong mango cheese cake. Antara menu yang wajib di cuba adalah briyani udang yang sangat sukar ditemui di. Image via @ryokobunny (instagram) alamat:

20, Jalil Link Block 2, Jalan Jalil Jaya 2, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Atmosferanya sungguh selesa dan santai. Jalil link block 2, jalan jalil jaya 2, bukit jalil, 57000 kuala lumpur. Untuk maklumat anda, kedai ini telah mula beroperasi pada tahun 1979.

Leave a Reply

Your email address will not be published.